MANTEN BV DOET MÉÉR

We hebben enorm veel ervaring in bouw, verbouw, onderhoud, renovatie en restauratie voor zowel particuliere klanten als zakelijke. Dat maakt ons all-round. Niet alleen bij de werkzaamheden zelf, maar ook in de voorbereiding en nazorg. Er is veel te regelen op papier- en vergunningengebied. Dat doen we graag en goed voor u, evenals een strak kloppende planning.

Bij een wat uitgebreidere verbouwing bijvoorbeeld is één van de eerste punten op de checklist de verhuizing en opslag van de inboedel. Daarvoor werken wij samen met Dijkstra Verhuizingen. We kunnen ons gewoon geen betere voorstellen.
U heeft er eigenlijk totaal geen omkijken naar. Alles wordt zorgvuldig verpakt en naar de geconditioneerde opslagruimtes van Dijkstra getransporteerd. Daar blijft het in bewaring tot de (ver)bouw klaar is. En net zo geruisloos als uw huisraad is vertrokken komt het ook weer bij u terug.

Als u dat wenst kunnen we de verhuizing “meenemen” in het gehele plan. Dan nemen wij u de organisatie uit handen en komen wij met een verhuisexpert van Dijkstra bij u langs om de wensen en situatie op te nemen.

OVER DIJKSTRA VERHUZINGEN

Dijkstra Verhuizingen is een gerenommeerd verhuis- en transportbedrijf dat al bestaat vanaf 1928. Of u nu privé of zakelijk een inventaris te verhuizen heeft; Dijkstra verzorgt het voor u, desgewenst compleet met alle in- en uitpakwerkzaamheden plus demontage en montage van stukken. Dijkstra verhuist uw spullen lokaal, interlokaal en zelfs mondiaal. Daarbij wordt al het nodige export en import papierwerk voor u geregeld.

Er wordt uiterst zorgvuldig met uw eigendommen omgesprongen. Vanaf het verpakken, via het vervoer in luchtgeveerde trucks tot aan de opslag in optimaal beveiligde en geconditioneerde opslagruimtes. Niet voor niets schakelen de grootste wereldorkesten Dijkstra in voor het vervoer van hun vaak zéér kostbare instrumenten naar de verschillende bestemmingen.

Bij Manten BV zijn we uiterst content met de flexibiliteit en professionele aanpak van dit bedrijf.

bouwers bouwbedrijf aannemer manten hilversum
bouwers bouwbedrijf aannemer manten hilversum