Verbouwen

U geeft aan wat u wilt, Manten zorgt dat het voor elkaar komt, van A tot Z. Dat is zorgeloos verbouwen

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van verbouwingen die Manten BV regelmatig mag uitvoeren. Als we het overzicht hélemaal compleet maken dan wordt de pagina te lang. Wat we aan willen geven is het volgende: wilt u iets verbouwen (van kastplankje tot een volledige herinrichting/aanpassing van uw woning/winkelpand/kantoor/bedrijfsgebouw neem dan contact op met Manten BV. DAN WEET U ALVAST ZEKER DAT HET PRIMA VOOR ELKAAR KOMT.

aanbouw geplaatst door aannemersbedrijf manten hilversum

AANBOUW

Een aanbouw aan het huis is een ingrijpende en forse klus. Er moet op héél veel dingen gelet worden: wel of geen vergunning nodig, plat of hellend dak, isolatie, ventilatie, hout, kunststof of metselwerk, dakgoot en afvoer van regenwater, kozijnen, ramen, verwarming, elektra, schilderwerk enz.

Allemaal snel, professioneel en tot in de puntjes geregeld bij Manten.

veranda door aannemersbedrijf manten hilversum

VERANDA

Een veranda aan het huis is een wat minder ingrijpende zaak dan een complete uitbouw. Wel héél fijn, want uw “buitenleven” is mét een veranda aanzienlijk langer en prettiger.

Tegenwoordig zetten we ook veel veranda’s die niet onderdoen voor een gemetselde of houten aanbouw. Via uiterst vernuftige constructies kunnen veranda’s voorzien worden van glazen wanden die desgewenst totaal open geschoven kunnen worden. Zo heeft u er in de winter zomaar een extra kamer bij.

We laten u graag kennismaken met de mogelijkheden.

dakkapel gemaakt door aannemersbedrijf manten hilversum

DAKKAPEL

Het dak is de plek waar neerslag en wind het meeste vat op heeft. Dat is de reden dat wij van het plaatsen van een dakkapel EXTRA veel werk maken. Dat geldt ook voor de constructie, want als dat niet in orde is zijn de gevolgen niet te overzien.

Laat u niet gek maken door die “snel-voor-weinig”-reclames en kies voor een aannemer die kwaliteitsgaranties biedt. Manten heeft al ontelbaar veel dakkapellen gemaakt en geplaatst. Passend tot op de millimeter, oerdegelijk en, zonder uitzondering, tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Zie ook www.bouwgarant.nl en www.bouwgarant.nl/verbouwgarantie

dakraam gemaakt door aannemersbedrijf manten hilversum

DAKRAAM PLAATSEN

Heeft u nog geen raam op zolder, of heeft u nog zo’n klein tuimelraampje, denk dan eens na over een echt dakraam op zolder. Manten is exclusief dealer van Keylite, het dakramenmerk dat in kwaliteit alle andere veruit overstijgt. De mogelijkheden zijn enorm; van klein tuimelraam (bijvoorbeeld voor een zoldertoilet) tot grote ramen van 1.60m. Ook meerdere ramen naast, onder en/of boven elkaar zijn mogelijk.

Het meest populair is het tuimelraam met ingebouwde zonwering. Deze bevindt zich tussen de twee glaslagen, verslijt nóóit en wordt nooit vies.

Wilt u meer weten over het merk, de maten (altijd een maat die op uw dak past) en de mogelijkheden, klik dan op het logo van Keylite hieronder.
Wilt u dat wij vrijblijvend bij u langskomen om te meten en de mogelijkheden uit te leggen, bel dan 035 – 624 67 31

Een mailtje mag ook: info@mantenbv.nl

keylite logo

badkamer door bouwbedrijf manten hilversum

 NIEUWE BADKAMER

Badkamers plaatsen, installeren en inrichten hoort bij de leukste aspecten van ons vak. De resultaten zijn vaak weergaloos mooi. Samen met onze klanten (wellicht met u binnenkort) zetten we wensen en mogelijkheden op een rij en gaan aan de slag. We weten alles van energiebesparende maatregelen en natuurlijk welke materialen er wel en niet in die “natte” ruimte gebruikt kunnen worden. Wellicht wilt u de hele klus aan ons overlaten, of wilt u sommige dingen zelf doen. Daar komen we altijd uit.

Laat ons eens vrijblijvend langskomen. Kost u hooguit een kop koffie en wat van uw tijd.

carport door bouwbedrijf manten hilversum

 CARPORT

In carports zijn ontelbaar veel variëteiten. Aan het huis vast gebouwd in dezelfde stijl, of juist vrijstaand ergens op het terrein. Van eenvoudige stalen constructie met kunststof dak tot en met gemetselde exemplaren, zelfs met een bergverdieping er op of een berging er tegenaan. Allemaal afhankelijk van de wensen van onze klanten en het budget. Feit is, dat we er onnoemelijk veel geplaatst hebben, dus erg veel ervaring hebben.

Wilt u een carport, nodig ons uit voor een GRATIS consult. U wordt er blij van en uw auto ook, want stalling in een carport is (door de vrije ventilatie) vaak nog beter dan in een afgesloten garage.

keuken installatie door bouwbedrijf manten hilversum

NIEUWE KEUKEN

Voor het plaatsen van nieuwe keukens werken we samen met diverse keukenshowrooms. Veelal kiezen klanten daar hun keuken en wordt Manten ingeschakeld om de keuken te plaatsen. Onze vakmensen zijn zéér ervaren en dat is van belang, want er is geen (keuken)ruimte hetzelfde, waardoor vaak ter plekke oplossingen bedacht moeten worden.

Overigens kunt u (altijd handig als u niet zo veel te besteden heeft) ook overwegen om uw huidige keuken te moderniseren. Kastdeuren vervangen, nieuwe kranen, andere handgrepen enz. Mooi afwerken en nieuwe accessoires erin, dan kunt u weer jaren vooruit.

slaapkamer vergroten door bouwbedrijf manten hilversum

VAN TWEE SLAAPKAMERS ÉÉN SLAAPKAMER MAKEN

Het komt steeds vaker voor, dat wij de interne constructie van een huis aan moeten passen. Mensen zijn op zoek naar meer ruimte. Niet zelden moeten we dan van twee slaapkamers één kamer maken. Meestal een klus die we snel uit kunnen voeren. Soms moeten we een oplossing vinden omdat draagmuren in de weg staan, soms moeten we de elektra en de verwarmingsbuizen herschikken. Als multifunctioneel bouwbedrijf draaien we daar natuurlijk onze hand niet voor om.