Wij houden van aanpakken en doorwerken

We houden van een goede planning

“Het bouwbedrijf met de vele kwaliteiten worden” we vaak genoemd. Niet verwonderlijk, want we weten van wanten en zijn van alle markten thuis. Zéér gewaardeerd door iedereen waar wij voor mochten/mogen werken, want bij bouw, verbouw en renovatie dienen zich niet zelden onvoorziene zaken aan. Voor Manten nooit echt een hindernis, omdat we met nagenoeg alle bijltjes al eens gehakt hebben.

Daarnaast houden we van aanpakken en doorwerken en natuurlijk een goede planning, zodat we nooit hoeven te wachten op materiaal wanneer dat ter plekke moet zijn.

Een bouw-, verbouw of renovatie is voor leken een ingewikkelde, veelomvattende excersitie met veel haken en ogen. Bij Manten maken we het u makkelijk door, als u dat wenst, het complete project voor u te regelen. Vanaf de bouwaanvraag tot en met de stoffering. U zegt maar tot hoe ver we gaan.

Ons werk is consistent van hoge kwaliteit, daar zijn we “groot” mee geworden, daar zullen we altijd alles aan doen.

 

Tekenwerk
Afhandeling bouwaanvraag
Metsel-, timmer- en betonwerk
Stucadoorswerkzaamheden
Complete keukens en badkamers
Tegelvloeren, -wanden
Loodgieterswerk
Installatie elektra
Installatie & bouw airco/luchtbehandeling
Installatie verwarming
Dakwerken: platte daken, pannendaken, lichtstraten (ook vervanging en renovatie)
Stofferingen en zonwering
Grondwerken, hovenierswerk en bestrating
Inbraak- en brandbeveiliging

Wij werken graag en veel in Midden-Nederland en worden veel gevraagd voor het verbouwen, onderhouden, uitbreiden en/of aanpassen van woningen, kantoren, winkels en bedrijfspanden. Ook in de nieuwbouw zijn wij zeer actief met de bouw van woningen, villa’s, kantoren en bedrijfsgebouwen.