MANTEN BOUWT VAN CARPORT TOT VILLA, VAN WINKELPAND TOT BEDRIJFSHAL

Als er gedegen, vakkundig en verantwoord gebouwd moet worden, dan heeft Manten BV een uitstekende reputatie hoog te houden. No mountain to high, no river to deep zegt de songtekst die ons op het lijf geschreven schijnt te zijn . Dat kunnen we makkelijk zeggen en ook in de praktijk waarmaken, omdat we bovengemiddeld veel kennis en kunde in huis hebben. Daarmee profileren we ons als het bouwbedrijf met de vele kwaliteiten.

Vooral de bouw van woningen, villa’s, winkelpanden en bedrijfsgebouwen(hallen) zijn projecten die we in onze omgeving al vaak uit mochten voeren.

ONDERZOEK

De overheid en Vereniging Eigen Huis hebben onderzoek verricht naar de voordelen van het laten bouwen van een eigen huis. Daaruit blijkt dat woningen door ons gebouwd kwalitatief vaak beter zijn. Dat komt door goed overleg met onze klanten waardoor we kunnen werken met betere materialen en met meer aanvullende woonvoorzieningen. Dezelfde kwaliteit woning in de reguliere bouw valt veel duurder uit.
Uit datzelfde onderzoek blijkt dat onze woningen bijna geen verloop hebben en men er dus kennelijk zeer tevreden over is. In de verkoop hebben ze altijd een hogere opbrengst.

U kunt het uzelf makkelijk maken door Manten BV in te schakelen voor het gehele traject. Van bouwtekening en vergunning tot en met afwerking en oplevering. U heeft dan één aanspreekpunt, waar alles voor u wordt geregeld en waar u terecht kunt met vragen en opmerkingen.

bouwers bouwbedrijf aannemer manten hilversum
bouwers bouwbedrijf aannemer manten hilversum