De foto’s op deze pagina laten u niet een specifiek project zien, maar meer onze werkwijze als het gaat om vloerverwarming.

Niet zelden krijgen we het verzoek om vloerverwarming aan te leggen in bestaande woningen. Manten zou Manten niet zijn als we ook hier niet snelle oplossingen op maat voor in huis hadden.

Het meest ideaal is het frezen in de vloer, dat geeft de minste rompslomp en zorgt later voor een betere verdeling van de warmte. U hoeft zich geen zorgen te maken als frezen niet mogelijk is, want er zijn nog diverse andere mogelijkheden. Een combinatie van frezen en krimpnetten bijvoorbeeld (dit vraagt wel om speciale aanpassingen vanwege het verschil in opwarmtijd). Een andere mogelijkheid is verwarmingsslangen op gegalvaniseerde staalmatten met een reflectiefolie. Volgende mogelijkheid is de tackerplaat, het flexibele, uit Duitsland afkomstige systeem en tot slot de noppenplaten waar de slangen tussen de noppen in een patroon aangebracht worden.

Heeft u geen zin om uit te zoeken wat in uw geval de beste methode is, neem dan contact met ons op. Dan komen we even bij u kijken en krijgt u het best mogelijke advies.

Manten; warm aanbevolen!

Bouw souterrain Hilversum
Bouw souterrain Hilversum
Bouw souterrain Hilversum
Bouw souterrain Hilversum
Bouw souterrain Hilversum
Bouw souterrain Hilversum